Lehed

kolmapäev, 15. juuli 2015

Vao küla

Nagu kõik teavad siis 4 juulil sõitsid tsikkli inimesed Vao külla. Kõik selleks, et küla elanike toetada. Nii käisin ka mina seal Rainiga. 
Hommikul kusgil kell kümme hakkasime liikuma jõgeva tanklase kuhu tulid ka teised. Seal siis kui punt koos ja Tartu poolt tuli kolonn siis hakkasime koos nendega liikuma. Sõits sujus sinna hästi kui välja arvata lõik kus oli tee remont. 
Algul kogunetti Vao küla lähedale tanklasse, et kõik ikka kohal oleksid ja kolonn saaks ilusti külla sisse sõita. Kuna me jõudsime suht vara siis pidime ka suht kaua kõiki ootama. Aga pole hullu sai inimestega juttu rääkida ja ilusat ilma nautida. 
Kõik olid kohal räägiti kuidas liigume ja millal jne.... Ehk siis autod hakkasid varem eest ära liikuma ja siis alles kõik see tsikkli kolonn. 
See pilt on tehtud küla juures tankla ja kohviku parklas. Rahvast oli nii palju, et võimatu oli tervet suurt kampa pildile saada.
Selle sõidukiga siis tulime meie sinna :)

 Kõik koos Vao külla.
Kui me kõik olime Vao külas sees siis mina tahtsin kohe selle maja üle vaadata. Kurb oli vaadata, et nende maja on ilusti soojustatud jne ja siis elanikud elavad majades mis pole välast korda tehtud. 
Okei las nad elavad seal aga kui jutt oli, et tuleb neid sinna 35 ja nüüd on 85 lambist toodud neid sinna siis noo ma ei tea. 
Senikaua kui nad midagi otsest ei korralda siis las nad siis ollavad. Kuid eks näis edasi mis saama hakkab siis nendega.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar