Lehed

esmaspäev, 15. juuni 2015

Motokross

Oeh pole saanud nädal kirjutada, sest pole lihtsalt aega olnud. Kuid nüüd võtan ennast kokku ja üritan eraldi teemad kirjutada mis olen teinud. 

Esimene asi on siis motokross. 
Eelmine teisipäeval käisid poisid Linnamäel trennis kuna laupäeval 13.06 pidid Toilas võistlused olemas. Ütleme nii, et trenn läks neil väga hästi. Üks pisike kukkumine oli ja üks pisike asi läks ka. Aga ei midagi hullu :) Kahjuks trennist pilte mul ei ole kuna võtsin aegasid. 

Saabus siis see tore 13.06 hommik. Kell 6.30 startisime ja hakkasime siis Toila poole liikuma. Grillid ja asjad olid valmis pandud juba autosse ja minek. Vahepeal tegime Premium 7 väikse peatuse, et hommikusööki süüa. 
jõudsime Toilasse ja vaatame hmm imelik pileteid ei müüda ega midagi ja inimesed on ringis ja ajavad juttu. Rain siis läks uurima asja, et mis teema on ja jh. Tuli auto juurde tagasi ja mainib, et võistlused jäävad vist ära. NOOO MIDA kargasin autost välja ja Edvin kohe järgi. Mismõttes jäävad ära sai isegi trennis käidud Toilas ja kõik jutud. Tuleb välja, et vee pump millega saab rada kasta on katki läinud. Kuna ilm oli mega ilus ja ilma vihmata siis polnud võimalik seal nii sõita. No jh mis seal ikka siis. Kõik olid mega pettunud ja kurjad aga midagi pole teha. 
Helistasime siis teistele enda omadele kes olid veel teel, et pole mõtet sinna tulla. Nad muidugi algul ei uskunud meid kuid said lõpuks aru, et asi on tõsine. Lõpuks otsustasime, et kiviõlis on hea rada. Ja sinna me läksimegi. Muidugi pooled inimesed kes Toilas pidid võistlema tulid sinna ja pooled jäid Toilasse trenni omal riskil. 
Kiviõlis oli algul kõik normaalne kuid ühed meie inimesed kukkusid ja teistel vist jooksis mootor kotti :(. Ehk siis see päev ei läinud väga hästi. 

Oeh ma ei hakka teile enam pikalt siia midagi kirjutama vaid panen veel paar pilti mis ma Kiviõlis tegin :) 






Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar