Lehed

reede, 26. juuni 2015

Öö järve ääres vol 2

Otsustasime ka õiged jaanid järve ääres ööbida. Meil ei olnud kongreetset kohta tegelt välja valitud kui juba pidi kuhugi minema. Ütleme nii, et suht viimasel sekundi hakkasime otsima kuhu järvele ligi saab. Aga miskipärast kõik järved on nii kinni, et ei saa ligi üldse. 
Noh mis seal ikka mõtlesime juba, et lähme uupi vaatame kõik järve ümbrused üle. Aga õnneks Diana teadis ühte kohta kuhu saab minna ja seal ei ole hetkel kedagi. Kahjuks mul ei tule koha nimi meelde aga seda tean, et see oli tartust 7 kilti eemal umbes. 
Mis seal ikka asjad autosse ja sõitma. Algul muidugi oli vaja Udu talust paat ka kaasa võtta. Kui see käru peal oli saime juba sinna järve äärde sõitma hakata. 
Kui kohale jõudsime siis autoga ei saanud sinna ligi kuhu me ööseks jäime. Paadi pidime panema ka eemal vette ja sealt siis minema kohta kus me otsutsasime olla. Panime need asjad mis ei karda vett ja mustust paadi, et poisid tulevad nendega siis ööbimiskohta. Me Dianaga võtsime tekid ja asjad kätte ja liikusime jala sinna. 

Kui asjad olid kohal hakkasime suurt kahetoalist telki kokku panema mis tegelt ei olnud üldse raske kui algul tundus. 
Lõpuks olid kõik asjad valmis ja saime rahus minna paadiga järve peale kala püüdma. Aga tol korral me ei saanud üldse kala. Alati kui meie kalale lähme siis kalad on kadunud. Proovisime päris mitu korda aga ikka ei midagi. No jah andsime lõpuks alla. 
Edasi istusime niisama lõkke ääres grillisime ja rääkisime juttu. Kuid öösel mingi aeg hakkas hullult sadama jooksime asjadega kähku telgi koridorri istuma. Väga hea telk on kui saab nii isegi vihma varjus istuda rahus. Lõpuks väsisid kõik ära ja kobisime magama. 
Üks pilt veel meie väiksest lõkkest. 



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar